Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Produsent side

Jens Eides koronatiltak for våre produsenter:

  • hold 2-meters avstand til sjåføren og det skal ikke hånd-hilses. Om det ikke er mulig med 2 meters avstand, skal munnbind benyttes
  • Sjåfør fyller ut henteseddel på grunnlag av muntelig info fra deg. Pass på at alle opplysninger stemmer på din kopi. Returkjøtt-skjema og Returskinn-skjema ligger på nett, og fylles ut på forhånd så langt som mulig.
  • vær nøye med håndhygiene, og rengjør håndtak/utsyr som småfør kan komme i kontakt med.
  • Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon eller er pålagt begrensninger til kontakt (karantene, isolasjon), må du skaffe bistand fra andre personer slik at lasting av dyra kan bli gjennomført som planlagt.

 

På denne siden vil du finne alt som er relevant for deg som produsent og leverandør av dyr til Jens Eide AS. Vi håper du finner det du trenger på våre produsentsider, og om det er opplysninger du mangler, eller ikke finner, så ikke nøl med å ta kontakt, på mail odd.rune@slaktereide.no eller telefon 37 40 34 00 og tast 2

Livdyr:

Vi ønsker å forbedre oss når det gjelder å bistå med salg og kjøp av livdyr. For å få dette til, vil jeg igjen oppfordre til å melde inn individnummer på de Storfe du vet du vil selge, gjerne med det samme du har registert dyret i Storfekontrollen, husdyrregisteret eller kukontrollen. Jo lenger tid vi har til å planlegge salg og kjøp av dyr, jo større sjans er det for at noen vil sikre seg akkurat ditt dyr.

 

Meld inn i god tid

Vi går nå inn i en tid med stor pågang på storfeslakting etter telledato 1. Oktober. Vi vil derfor oppfordre til å melde inn slakt tidlig, og gjerne skrive ønsket slakteuke. For Storfe-avtale tillegg, har vi nå siden i fjor høst operert med 5-7 ukers avtale. Det vil si at vi ved innmelding på avtale dispponerer dyra i opptil 7 uker fra første hele uke etter innmeldingsdato. Vi forsøker primært å hente dyrene i den 3. uka, men dersom behov for slakt, transport og lignende tilsier det, må vi tilpasse hentingen etter det. Innmelding er gjeldende fra den datoen vi får individnummer på storfeene. Disse må vi ha for å få lagt inn innmeldingen i vårt slakterisystem. Vi vil da fange opp om det er mangler på registrering i husdyrregister m.m, slik at vi har tid til å få rettet opp i evnt mangler. Vi vet av erfaring at høsten kan være en krevende tid med mange som ønsker slakting etter 1. oktober, så vi må derfor prioritere de som melder inn i god tid, og fyller ut nødvendig informasjon. 

Vi takker for tilliten dere viser oss, ved å benytte lokalt slakteri med fokus på dyrevelferd, lokal forankring, og nærhet.

Om du ikke har levert til oss tidligere, er det viktig at du fyller ut alle felt på skjemaet, slik at vi får lagt inn produsentkort på deg. For dere som har levert tidligere, trenger dere ikke fylle ut mer enn produsentnavnet.

Vil også minne om å melde inn Storfe-individnummer på dyr dere ønsker å selge, så tidlig som mulig, og kontakte oss dersom dere ønsker å kjøpe livdyr.

 

Odd Rune Nordby Produsentkontakt. 

tlf 95056700,

mail:odd.rune@slaktereide.no

Slakteinnmelding og livdyrformidler hos Jens Eide AS

Preform Administrasjon