Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Side 1 av 1

Ny Nødslakter

19. 05 2020 07:39

Nyhet! -Nødslakter lokalisert i Åmli

Fra Mai 2020, styrket vi vår service til våre storfe produsenter!

Rolf Harstveit, tlf 90684445

- er vår lokale nødslakter bosatt i Åmli. Han utfører nødslakt for Jens Eide AS i østre deler av Agder og vestre deler av Telemark.

Om du ikke får tak i han direkte, ringer du vår døgnåpne nødslakttelefon 37 40 34 00, så ordner vi logistikken. 

Husk å ha klar nødslaktattesten fra vetrinæren når vi kommer.

HØYLANDSFE GEBYRFRITT!

06. 05 2020 09:54

Vi slakter HØYLANDSFE uten ekstra horngebyr.

Vi opplever for tiden stort og økende behov for kjøtt til våre kunder, og vil i den forbindelse minne om at vi også slakter Høylandsfe, og det uten gebyr for horn. Vi har stor kapasitet på inntransport fra hele sørlandet fra Stavanger i vest, til Oslo i øst, samt Haukeligrend i øvre Telemark. Ring vår produsentkontakt Odd Rune Nordby for betingelser og leveringsmuligheter på tlf: 95056700

Publisert av Odd Rune Nordby i Nyheter

Innmelding og slakting

02. 05 2020 21:06

Vi har i dag økende etterspørsel etter kjøtt, og oppfordrer derfor deg som kanskje ikke leverer hos oss, om å prøve oss.

Vi har nå i ukene fremover et ekstra sesongbasert avtaletillegg på leveranse av storfe på 1,40 pr kg og øket kjøttfetillegg på kr 3,- pr kg.

Det er dermed mulig å oppnå et tillegg på innmelding av kjøttfe på opp til kr 8,90 pr kg i tillegg til høye avregningspriser og tilskudd.

Det er også et dielam/sommerlam tillegg på kr 10 pr kg. Se linkene under for fullstendige priser og tillegg.

De økte tilleggene gjelder selvfølgelig alle våre produsenter.

Vi har etter nyttår gjort en del justeringer på våre priser, slik at vi skal være meget attraktive som foretrukkent slakteri.

Vi legger også stor vekt på dyrevelferd og kortreist mat fra Sørlandets eneste slakteri. Om du har dyr som skal slaktes,

er det flott om du melder de inn så fort som mulig. Se våre oppdaterte betingelser her:

for storfe: Klikk her

for småfe: klikk her

For innmelding av dyr til slakt og livdyrsalg, klikk her

Om du ønsker en uforpliktende hyggelig prat om leveranse, ring 95056700 eller send mail til odd.rune@slaktereide.no

Publisert av Odd Rune Nordby i Nyheter

NY DYREBIL

17. 04 2020 07:36

Jens Eide AS har nå kjøpt en helt ny Mercedes lastebil av samme type og størrelse som den vi kjøpte for halvannet år siden, slik at vi nå har doblet kapasiteten på innkjøring og livdyrkjøring/beitekjøring. Her kan vi laste flere dyreslag samtidig, slik at vi kan kjøre både storfe, småfe, og gris på samme lasset/ruta. Det er to etasjer på bilen, som heves og senkes hydraulisk, som til sammen gir 6 adskilte rom på bilen. De øverste rommene til småfe/gris og de nederste også til storfe etter behov. Den gamle store bilen vi benyttet litt i høst er dermed byttet ut. Denne var kun en nødløsning for å klare innkjøring av økt slaktemengde, og ble kjøpt i påvente av bestilt ny bil.

Publisert av Odd Rune Nordby i Nyheter

Leverer du dyrene til Jens Eide?

31. 01 2020 13:06

NYE PRISER OG BETINGELSER FOR LEVERING AV STORFE

For våre avregningspriser, klikk her: Last ned avregning her

For våre priser og betingelser for leveranse av storfe, klikk her

Publisert av Odd Rune Nordby i Nyheter

Nytt produsentnummer

29. 01 2020 13:33

Nye produsentnummer fra 1. Jan 2020

1.1.2020 trer regionreformens neste steg i kraft. 119 kommuner blir til 47, og 1. januar 2020 har vi da 356 kommuner og 11 fylker i Norge. Rogaland, Møre og Romsdal, Nordland og Oslo blir videreført som i dag.

Reformen får betydning for våre fagsystemer da vi benytter produsentnummeret, både som brukernavn ved innlogging og som besetningsidentifikator. Som for Trøndelag vil vi derfor konvertere fra gammelt til nytt produsentnummer når det nye foreligger i Produsentregisteret.

Konvertering til nye nummer utføres fortløpende fra den første endringen er utført i Matrikkelen fra og med 1. januar 2020 til den siste er fullført. Man regner med at  konvertering vil være ferdig fredag 3. januar. Vi vet ikke hvilke nummer som endres når, slik at vi må gi følgende råd til våre brukere:

 

https://www.animalia.no/no/Dyr/husdyrkontrollene/sauekontrollen/nyheter-fra-sauekontrollen/nye-produsentnumre-1.januar-2020/

 

Mattilsynet utfører sin konvertering mandag 6. januar. Det betyr at det ikke vil være mulig å registrere kalving og andre hendelser mot Husdyrregisteret før 7. januar når Husdyrregisteret har konvertert til nye produsentnummer.

 

Informasjon om nye produsentnummer vil bli sendt til produsenter fra Dataflyt. På nettsiden det er linket til over vil vi enten i romjula eller rundt 2. januar legge ut en link til en nettside hos Dataflyt der man ved å fylle ut enten orgnr, epost eller mobilnr kan få ut sitt aktive produsentnummer. Det betinger selvsagt at epost og mobil er registrert hos Dataflyt. Denne siden er ikke lansert enda og kan derfor ikke vises til per nå.

Publisert av Anonym i Nyheter

oppfølging Dyrevelferdsprogram for gris

21. 11 2019 14:43
 
 
Nyhetsbrev fra Helsetjenesten for svin   Åpne nyhetsbrev i nettleser >
Manglende oppfølging av dyrevelferdsprogrammet medfører tap av KSL
Fra 1. januar 2020 vil manglende deltakelse eller for sein oppfølging av kravene i dyrevelferdsprogrammet for svin medføre tap av KSL.

Dersom du overskrider tidsfristene i dyrevelferdsprogrammet med mer enn 45 dager, vil du miste KSL og få et KSL-trekk på 20 prosent på slakteoppgjøret.
Foto: Audun Flåtten
Oppdateringer Helsegris
Vi minner om at du bør se gjennom din profil og dyrehold, da antall slaktegris?og/eller smågris levert?per år avgjør?minimum antall?besøk?av rådgivende?veterinær.?

KONTAKT OSS
Animalia AS
Postboks 396 - Økern, 0513 OSLO
BESØK OSS
Lørenveien 38
NYHETSBREV
 
Publisert av Anonym i Nyheter

Gled dine ansatte !

10. 10 2019 20:42

Gled dine ansatte med en julepakke som inneholder tradisjonsrik julemat fra Jens Eide.
Dette er den perfekte pakken til en herlig julefrokost med familien, eller en flott kveldsmat med venner. Her får du mange gode fristelser av ypperste kvalitet samlet i en eske. 

Innhold Klassisk julepakke:
Klassisk julesylte

Fleskepølse

Dansk ribberull skivet

Saltet og røkt lammelår skivet

Julepostei

Viltpate

Julesuss

Rødbetsalat

Dansk remulade

kr 495,- eks. MVA

Innhold Julepakke Premium:

Inneholder hele «klassisk julepakke» samt følgende:
Kuttet fenalår

Spekeskinke

Bayonneskinke

Ølpølse
Slakterens kvalitetskniv
kr 895 eks. MVA


For bestilling, ta kontakt med Camilla på camilla@slaktereide.no / tlf 902 38 118 

Publisert av Anonym i Nyheter

Sommerlam

14. 06 2019 09:53

Sommerlam tillegg

 

Årets lam  fra 9-16 kilo klasse O+ og bedre samt fettprosent til og med +3 betales med kr 10,- pr kilo. Gjelder levering til og med uke 29

Publisert av Anonym i Nyheter, Produsent nyheter

Ny Produsentkontakt

17. 02 2019 14:21

Til alle våre storfeprodusenter.   

Ønsker herved å informere om at jeg startet som ny Produsentkontakt hos Jens Eide AS 1.januar 2019. Jeg tar dermed over jobben etter Kristen Steindal som valgte å slutte hos oss 31.September 2018. Jeg skal dermed ta meg av det meste av innmelding, både når det gjelder til slakt og livdyromsetning. Vi har derfor oppgradert vårt telefonsystem, slik at det skal være lettere å komme i kontakt med oss både for innmelding og livdyrsalg, og vi skal lettere kunne ringe tilbake dersom vi i travle tider ikke makter å svare omgående. Ved å ringe vårt hoved nummer 37 40 34 00 og taste 2, kommer du direkte til vår innmelding og livdyrhandel telefon. Mine arbeidsoppgaver vil  også innbefatte å være med på fjøset på slaktedager, samt noe henting av dyr, og besøk ute hos dere. Vil også minne på at vi gjerne tar imot innmelding pr mail på: innmelding@slaktereide.no Viktig da at vi får individnummerene på alle dyrene.

I forhold til Livdyrsalg, så ønsker vi å forbedre oss i forhold til dagens situasjon. Vi har et datasystem som hjelpemiddel for dette, men systemet blir aldri bedre enn den informasjonen vi putter inn i dette. Jeg har derfor et sterkt ønske om hjelp fra dere alle, for å kunne gi dere alle best mulig hjelp med å kjøpe og selge dyr. For å få solgt dyr, så er jeg helt avhengig av ha noen å selge til, og å vite hvem som trenger dyr. Vi har i dag en god del som har meldt inn dyr de ønsker å selge, og vi trenger derfor også sårt en telefon eller mail fra deg som ønsker å kjøpe dyr. Og jo tidligere vi vet om dere som ønsker å kjøpe og selge dyr i fremtiden, jo tidligere kan jeg legge inn dette i vår database, og følge opp når jeg finner passende dyr. Send meg derfor gjerne en mail om hvilke planer dere har for kjøp og salg av dyr, så tidlig som mulig, og til hvilke tid dere ønsker, rase og alder. Når jeg da har passende dyr, så kan jeg gi dere et uforpliktende tilbud.

Jeg legger herved med en oversikt under over de dyr vi pr dags dato har for salg. Ring meg gjerne dersom du ser noe interessant her, og om du ellers har spørsmål. Skal også se på om jeg etterhvert kan legge ut disse listene på vår hjemmeside: www.slaktereide.no

Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, og gleder meg til å hilse på dere alle etter hvert, selv om det nok vil bli mest pr telefon og mail til daglig. Jeg har som dere har sett samlet inn en stor mengde mail adresser og telefonnummer, og mener nå å ha oppdatert de aller aller fleste, slik at dere alle får informasjonen jeg sender på vegne av Jens Eide AS. Jeg ønsker gjerne tilbakemeldinger både på det som er bra, og det som kan bli bedre angående vår oppfølging til hver enkelt av dere. 

Min bakgrunn har jeg som bonde med agronom utdanning og noen år med melkeku og slaktegrisproduksjon. Jeg har de siste 20 årene jobbet som selger i Telehuset og Nordialog systemet, med salg til bedrifter av telefonløsninger.  

Ser frem til å høre fra dere. Mvh. Odd Rune Nordby

Publisert av Anonym i Produsent nyheter

Entrepreneur Of The Year.

11. 10 2017 11:25
Vi er spent på om vi når opp i nominasjonen.

• EY Entrepreneur Of The Year kårer hvert år Norges fremste vekstskaper. Hensikten med programmet er å fremheve og hedre personer som bidrar med nye ideer, satser kapital og yter egeninnsats for å skape varige verdier og arbeidsplasser.
• EY Entrepreneur Of The Year arrangeres i 60 land, og er med det verdens største vekstskaperprogram.
• EY Entrepreneur Of The Year er nå inne i sitt 16. år i Norge og blir arrangert for 31. gang internasjonalt.
Publisert av Jens Christian Eide i

Naturligvis. Mat og landbruksmesse. På Evje 11 til 13 august.

16. 03 2017 11:06
Vi er å finne på årets Naturligvis. Mat og landbruksmessen på Evje.
Hyggelig om du stikker innom på en prat.
www.naturligvis-agder.no
Publisert av Jens Christian Eide i

Finalist i det norske måltid

01. 10 2014 15:56
For andre gang er et Jens Eide produkt gått til finalen i det norske måltid. Vi er kjempestolte.
Lammekølle naturell er det som "kriger" om seieren.
Publisert av Jens Christian Eide i

Smak

13. 01 2014 12:52

 

 

I år er vi å finne på årets Smak messe. Vi ser frem til et besøk av deg på vår stand. Følg med på facebook (Slakter Jens Eide) for oppdateringer eller instagram. (jens_eide)

 

Litt om smak:

Smak arrangeres 4. - 7. februar 2014 i samarbeid med NHO Reiseliv, Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge og Norges Varemesse. Messen Mat & Emballasje går parallelt med Smak tirsdag 4. – torsdag 6. februar.

 

Innovasjon er årets tema

Innovasjon er en forutsetning for vekst og fremgang. Kombinasjonen råvarer av ypperste kvalitet og noen av verdens beste kokker gjør Smak 2014 til en arena for nyskapning.

 

Med innovasjon som tema skal Smak 2014 være utstillingsvindu for bransjens nyheter. Nye konkurranser skal løfte frem talenter og inspirere til kreativitet. Seminarprogrammet vil ha trender, innovasjon og best cases på menyen. Smak 2014 blir hovedarena for alle som ønsker å vise kunder og konkurrenter at man satser fremtidsmessig.

 

Smak 2014 har 5 områder

Smak 2014 favner alle næringer og bransjer i hele verdikjeden fra råvare og fram til gjest og konsument.

 

    Mat & Drikke

    Dagligvare

    Utstyr

    Design & interiør

    Øl, vin & brennevin

 

Hvem er utstillere?

Utstillerne er leverandører, produsenter, grossister, agenter og distributører av mat og drikke, utstyr og interiør til proff markedet.

 

Hvem besøker Smak?

Messen besøkes av innkjøpere, beslutningstakere og -påvirkere innen hotell, serveringsbransjen, storkjøkken, service- og dagligvarehandel. De kommer for å få ideer, se nyheter og finne løsninger som kan gi økt konkurransekraft.

Publisert av Jarle Vatland Gauslaa i

Ekte vare

25. 11 2013 10:09
Pølsemakermesteren fra Lillesand kan mer enn å lage prisbelønte pølser.
Publisert av Jarle Vatland Gauslaa i

Jens Eide NM i julemat

18. 11 2013 12:23
Kim Bygland, Beate Gunnufsen, Per Morten Kjærnes, Kristoffer Eide og Jens Eide
Publisert av Jarle Vatland Gauslaa i

Helgrillet gris på Farmen/TV2!

18. 11 2013 10:38
I dag var vi Farmen/ Tv 2 og hel grillet gris. Få med deg reprisen og la deg friste.
Publisert av Jarle Vatland Gauslaa i

Preform Administrasjon